četrtek, 20 februar 2020 13:44

ABC podjetništva - usposabljanje

Usposabljanje ABC podjetništva bo potekalo na večih lokacijah po Sloveniji. Usposabljanje je namenjeno podjetnikom začetnikom, potencialnim podjetnikom in podjetnikom, ki že poslujejo.
Usposabljanje traja 50 šolskih ur : 5 srečanj po 10 šolskih ur. Vsak modul vsebuje 7 šolskih ur v obliki predavanj in terenskega dela ter 3 ure samostojnega dela. Usposabljanje bo izvedeno tudi v Idriji in Ajdovščini ( 3 moduli v Ajdovščini, dva v Idriji), prvi modul se začne 9.3.2020.

Možnosti subvencije za podjetnice

Vsem podjetnicam začetnicam, ki ste podjetje ustanovile v letu 2019, ali pa ga nameravate ustanoviti v prvi polovici leta 2020, bo Javna agencija SPIRIT Slovenija ponudila mentorsko podporo ter udeležbo na javnem natečaju, objavljen 28. 2. 2020.
V okviru javnega natečaja, ki ga bo razpisala Javna agencija SPIRIT Slovenija, bo podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile vseh 5 modulov, ponujena možnost kandidiranja za finančne spodbude. Finančne spodbude bodo dodeljene podjetnicam začetnicam na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov.

Program:

Predznanja, ki jih boste osvojili podrobneje na modulih, so zbrana v E-priročniku ABC Podjetništva.

Priloga: Program in prijave

Informacije v  PRILOGI