Inštalaterji - energetiki

Osnovna usmeritev dela sekcije je sprejeta s programom dela sekcije, kjer je med številnimi nalogami na prvo mesto postavljeno izobraževanje. Poudarek je dan skrbi sekcije za redno in dopolnilno izobraževanje članov in njihovih zaposlenih, ter aktivno vključevanje v oblikovanje programov za poklicno izobraževanje. S prenovo poklicnega izobraževanja, ki ga podpira tudi Sekcija instalaterjev-energetikov, instalaterji upajo, da bodo iz šole dobili strokovno bolje usposobljen kader, ki bo sposoben prevzeti zahtevno delo na objektih.
Sekcija je aktivna tudi na ostalih področjih s katerimi se srečujejo instalaterji, kot je  spremljanje zakonodaje in predpisov, ki se nanašajo na dejavnost članov sekcije, dogovarjanje glede normativov in cen, pospeševanje uvajanja sodobnih tehnoloških dosežkov, razvijanje dobrih poslovnih običajev in obveščanje članov sekcije in javnosti o delu sekcije in o vseh dogajanjih in novostih s področja dejavnosti članov sekcije.
Kontakt: Sekretar sekcije Janko Rozman, tel.: 01/583 05 40, 031 347 201, e-pošta: jTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Podrobnosti o delovanju sekcije, organih sekcije, zakonodaji: Sekcija inštalaterjev energetikov
četrtek, 15 november 2018 16:02

VZORCI POGODB ZA INŠTALATERSKO...

Novi Gradbeni zakon v 10. členu določa, da morata imeti investitor in izvajalec za vse gradnje, tudi za posamezne dele…