Sejem The One Milano - MIFUR MIPAP, Top End Prêt-à-Porter Show

Sekcija tekstilcev pri OZS organizira ogled sejma The One Milano - MIFUR MIPAP, Top End Prêt-à-Porter Show, ki bo od 20. do 23. septembra 2019 v Milanu in je zanimiv tudi za člane sekcije predelovalce kož oziroma vse, ki se ukvarjajo s tekstilom, usnjem in dodatki.

Program:

  1. dan: 21.9. 2019 odhod avtobusa ob 3:30 iz dogovorjenega mesta v Ljubljani, prihod v Milano ob 10.uri in obisk sejma do zaprtja, vožnja do hotela v okolici mesta, nastanitev, večerja in nočitev.
  2. dan: po zajtrku ogled mesta ( trg Piazza Duomo s katedralo, arkade galerije Vittorio Emanuele z modnimi trgovinami in pravimi italijanskimi kavarnami, slovita operna hiša Teatro alla Scala), vožnja proti Sloveniji, prihod v nočnih urah.

Cena: od 125 do 149 € ( odvisno od števila potnikov) vključuje: prevoz z avtobusom, cestnine in parkirnine, namestitev v hotelu, polpenzion, zunanje oglede po programu in slovensko vodenje, organizacijo potovanja ter DDV.

Prijave in informacije: Kompas d.d., Tina Petelin e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; 040 473 328; 01 2344143.

Priloga:  PROGRAM in PRIJAVNICA